مهندسی آب

مهندسی آب یعنی به دست گرفتن حیات

۴ مطلب در آذر ۱۳۹۴ ثبت شده است

ارائه کتاب های مفید در زمینه آب

به زودی کتاب های علمی و کاربردی مفیدی در زمینه های مختلف آب از طریق این وبلاگ در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد.
منتظر تغییرات تازه باشید.book
۰۸ آذر ۹۴ ، ۱۹:۴۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

نمونه ای از وضعیت کشاورزی کشور خشک ایران

بررسی اقتصادی و آبی موضوع کشاورزی روز-
۱.۷۰۰.۰۰۰ کیلو سیب زمینی در استان فارس از کشاورز به قیمت هر کیلو ۳۶۰ تومان خریداری و امحا گردید
به مبلغ ۶۱۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان
اما بررسی اقتصادی و مصرف آب این رویداد:
آب مورد نیاز برای تولید یک کیلو سیب زمینی
۴۰۰ الی ۸۶۰ لیتر
بهای هر لیتر آب ۳۵۰ تومان

اگر میانگین میزان آب مورد نیاز برای تولید هر یک کیلو سیب زمینی را در نظر بگیریم می شود
۶۳۰ لیتر

حالا ما سه عدد داریم :

۱۷۰۰۰۰۰ سیب زمینی امحا شده
۶۳۰ لیتر آب مورد نیاز برای تولید یک کیلو
۳۵۰ تومان بهای هر لیتر آب

محاسبه قیمت تمام شده

۱.۷۰۰.۰۰۰*۶۳۰*۳۵۰=
۳۷۴.۸۵۰.۰۰۰.۰۰۰
سیصدوهفتادو چهار میلیارد و هشتصدو پنجاه میلیون تومان ...

که اگر مبلغ ۶۱۲.۰۰۰.۰۰۰ میلیون تومان را به آن اضافه کنیم می شود
۳۷۵.۴۶۲.۰۰۰.۰۰۰
قضاوت با خودتان
۰۷ آذر ۹۴ ، ۱۳:۰۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سه شنبه, ۳ آذر ۱۳۹۴، ۰۷:۲۹ ق.ظ
آب و اهمیت آن در زندگی

آب و اهمیت آن در زندگی

آب ماده ای فراوان در کره زمیناست. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده می‌شود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود، اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد. انسان ها از آب آشامیدنیاستفاده می‌کنند، یعنی آبی که کیفیت آن مناسب سوخت و ساز بدن باشد.

وجود هر گونه حیات، متکی به وجود آب است. آب در بیشتر فرایندهای متابولیسمی بدن، نقش حیاتی دارد. هنگام گوارش غذا، مقادیر قابل توجهی آب مورد استفاده قرار می‌گیرد.تقریباً 70 درصد وزن بدن را آب تشکیل می‌دهد. برای عملکرد درست، بدن ، روزانه به 1 تا 7 لیتر آب نیاز دارد البته این میزان آب به مقدار فعالیت بدن ، دمای هوا ، رطوبت و دیگر عوامل بستگی دارد. آب از طریق ادرار ، مدفوع ، تعریق و همچنین از طریق بازدم به شکل بخار آب دفع می‌شود.

بدن انسان به آبی نیاز دارد که نمک یا ناخالصی های دیگر ( مثل باکتری یا دیگر عوامل بیماری‌زا و یا مواد شیمیایی) نداشته باشد. البته برخی مواد محلول در آب طعم و مزه آن را بهتر هم می‌کند. امروزه ، با توجه به رشد روز افزون جمعیتمنابع آب طبیعی و میزان سرانه آب آشامیدنی در حال تمام شدن هستند و این مسئله ، سبب نگرانی بسیاری از دولت‌ها در سراسر دنیا شده است. گاهی بدلیل مشکلات کمبود آب ، این ماده را جیره بندی می‌کنند تا مصرف آن را تعدیل نمایند. راه حل های تحت بررسی، تولید بیشتر آب ، بهبود توزیع و جلوگیری از هدر رفتن آن می‌باشد. 
۰۳ آذر ۹۴ ، ۰۷:۲۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

سرآغاز کارها

بسم الله الرحمن الرحیم
۰۲ آذر ۹۴ ، ۲۱:۲۳ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰